Greta

Född September 2017
Höjd Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Vår ordförande fick ett samtal från en bekant till föreningen som vi har hjälpt många gånger tidigare. Hon hade hittat fem valpar, dumpade på en åker för att självdö. De har varit helt oönskade och personen som har dumpat de har inte ens bemödat sig att ta kontakt med ett hägn eller någon som vill ta hand om de. Bara lämnat de små ensamma i kylan och vänt sig om och gått därifrån utan minsta eftertanke.. Tyvärr så är det mycket vanligt att människor på landsbygden i Rumänien gör så här. Deras hundar springer lösa och parar sig, valparna dödas eller dumpas.

Eftersom att vår bekante har fullt i sitt eget hägn så bönade hon om hjälp och vi, i samarbete med ASIPA, ställer självklart upp med allt vi kan. Vi vill ju ge de fem små valparna nya hem där de kan bli omhändertagna och älskade. De förtjänar det liv som våra svenska valpar får leva.

Valparna är lekfulla och väldigt sociala. De tultar runt i sina enorma vinterpälsar och svansarna viftar som bara den när vår fotograf besöker de för att ta lite bilder och klipp. Eftersom vi inte vet storleken på någon utav föräldrarna så vågar vi inte spekulera så mycket i hur stora de kan tänkas bli, men mellan till stora.