Georgia

Född Maj 2017
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Godingen Georgia hittades strövandes med sin bror Picasso och den vi tror är hennes mamma Ebba. Alina fick syn på dem när de jagades bort från lite mat de hittat i byn Baciu strax bortom hägnet. När Alina stannade sin bil och tog fram mat från bilen var de alla hungriga och åt för glatta livet. När de fått lite mat i sig så lastade Alina in dem alla tre i bilen och tog dem med sig tillbaka till hägnet och där finns de idag alla tre.

Georgia är en ung hund som har haft en tuff start i livet men som funnit sig väl tillrätta i hägnet i sin egen lilla inhägnad som hon delar med sin bror Picasso. De härjar och busar så mycket de kan på den begränsade yta de har till sitt förfogande. De var såklart lite förundrade över sin nya tillvaro när de kom in, men insåg båda två strax hur härligt det är att få mat varje dag och lite gos av Alina den lilla stunden hon har till övers för dem. Tillvaron i hägnet är dock både tråkig eftersom de har liten möjlighet att få röra sig fritt, och den är dessutom stressig med de ständiga skallen.

Vi hoppas att du som vi ser vilken underbar hund Georgia är och ser hennes potential att bli en underbar följeslagare i ditt liv. Hon är ju så vacker och vi hoppas att vi snart får se henne få en andra chans i livet. Ger du Georgia kärlek och låter henne upptäcka en ny värld i lugn och ro så får du all kärlek hon har att erbjuda tillbaka. Kan vi begära mer?