Gemma

Född Juli 2017
Höjd ca 20 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Bedårande lilla Gemma irrade runt intill en väg i utkanterna av Cluj där trafiken flöt i hög fart. Alina som var på väg tillbaka till hägnet efter ett ärende i stan stannade bilen och lockade på den söta lilla tiken som genast kom fram till henne. Gemma som hade sökt mat bland det skräp folk kastat ur bilen, och som därför var väldigt hungrig kastade sig genast över maten som Alina bjöd henne. Alina åker aldrig någonstans utan mängder av hundmat i bakluckan, och hon har rundor varje dag där hon matar gatuhundar, men Gemma var på tok för liten för att Alina skulle kunna lämna henne, och hon fick därför följa med tillbaka till hägnet.

I hägnet anpassade sig Gemma blixtsnabbt till sin nya tillvaro. Hon kommer överens med alla andra hundar utan problem, och är en riktig liten kelgris. Skulle Alina och Vasile sätta sig ner en liten stund, vilket hör till ovanligheterna i deras tillvaro som alltid är full av saker som behöver göras, då flyger Gemma upp i knät och vill ligga nära och få uppmärksamhet.

Söker du en vän för livet i form av en sådan här liten förtjusande hund, så är Gemma för dig. Hon skulle stortrivas om hon fick hänga med i dina dagar, och gärna hänga i soffan om kvällarna tätt intill.