Fudge

Född Maj 2017
Höjd växer fortfarande/troligen medium
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Fudge hittades strövandes på gatan i Cluj av en av veterinärassistenterna som såg att Fudge behövde vård för den svampsjukdom på nosen som han hade, och som syns tydligt på en del av bilderna här. Att leva på gatan och leta i sopor efter minsta lilla matbit kan ge den här typen av sjukdomar. Som tur är så är det lätt att behandla och Fudge blev snabbt frisk. Nu springer han omkring i hägnet med levnadsglädjen på topp, och Corina som hjälper oss att fotografer hundarna har fullt sjå med att fånga det här underbara kvicksilvret på bild, men det är ju så det ska vara med unga hundar.

För när Fudge släpps ut ur hägnet för en daglig språngmarsch på gården på ASIPA då ska det busas och härjas med de andra unga hundarna. Han är social och söker gärna kontakt för att få sig en stunds kel om det går att komma åt, och han skulle älska att få all uppmärksamhet av en alldeles egen människa. Har du kanske en plats över i soffan, och vill ha sällskap på promenaderna och låta Fudge upptäcka en helt ny värld, så kommer du få en underbar vän för evigt i honom.

Fudge fick sitt namn då hans färg ser ut som en underbar mörk chokladkola. Hans mjuka päls och underbara färg kommer garantera att du kommer få frågor om vad det är för ras, men det är en helt vanlig gatuhund, om än otroligt vacker.