Frost

Född 2013 - Finns i Södra Sverige
Höjd ca 60 cm
Vikt 27 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 2500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Söker du en lyhörd och följsam hund så tror vi att Frost kan vara något för dig. Frost söker ett nytt hem då det skett så stora förändringar i Mattes liv att han inte längre kan vara kvar där.

Snyggingen Frost plockades upp på gatan i Cluj i Rumänien då han var ca 6 månader gammal, och han har idag hunnit bli 4 år. I dag lever han centralt i Göteborg, och det passar honom inte alls. Frost drömmer om ett lugnare liv som inte är fullt av storstadens alla ljud och intryck. Vi tror han skulle passa i en lugnare förort eller på landet. Där skulle han kunna bo med katter eller andra djur, för Frost är inte intresserad alls av att jaga dem utan kan umgås med alla djur, och håller ett respektfullt avstånd tills de känner varandra. Frost tycker att livet är underbart om han får gosa och mysa och vill helst vara nära sin människa, så letar du efter den där kompisen som hänger med i vått och torrt, ja då är Frost den vännen och han lovar att aldrig vika från din sida.

Frost är som vi skrev väldigt lyhörd och mjuk, och han vill gärna vara dig till lags och plockar upp kommandon och vad du vill utan att du ens försökt lära honom det, så han kan all vardagslydnad som inkallning, sitt, ligg, fot o s v. Med en mjuk hand och röst och generöst med belöningar så finns det inga gränser på vad man kan lära honom, och han njuter i fulla drag när han får lära sig något nytt.