Fortuna

Född Januari 2017
Höjd 63 cm
Vikt 25 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Fortuna är en mycket vacker tik som just nu finns i ett jourhem i Sverige. Jourhemmet delar hon med två andra hundar och en katt och hon får ofta besök av jourmattes brorsbarn som hon är väldigt förtjust i, Fortuna tycker om barn väldigt mycket och är väldigt lekfull med dem.

Fortuna beskrivs som lyhörd och mjuk. Hon har mycket energi och bus i kroppen och hon tycker om att bada. Hon är totalt orädd för att testa på nya saker men är som de flesta andra hundar vi har uppe för adoption lite avvaktande gentemot nya människor, men det släpper allt fortare. Just nu går hon en lydnadskurs och det går ganska bra, hon utvecklas mycket i jourhemmet och har börjat visa ett större intresse för belöningar i form av godbitar men hon är annars lätt att belöna med leksaker.

Fortuna skulle trivas bra i ett hem där hon får röra på sig mycket. Hon skulle komma till sin rätt om hon fick chansen att bo i ett hus med tillhörande trädgård då hon är ganska flängig och kan behöva busa av sig rejält på morgon och förmiddag.