Fortuna

Född Januari 2017
Höjd 60 cm
Vikt 20 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Fortuna är en mycket vacker tik som just nu finns i ett jourhem i Sverige. Jourhemmet delar hon med två andra hundar och en katt, just nu tränas Fortuna till att inte jaga katten och förhoppningsvis så förstår hon snart att det inte är önskvärt och det brukar gå över med tiden. Fortuna tycker väldigt bra om barn och kan bli överlycklig om hon ser ett barn på över 50 meters avstånd. Något hon är mindre förtjust i att stöta på ute på promenaden är andra hundar men även det tränar jourhemmet på.

Fortuna beskrivs som lyhörd och mjuk. Hon har mycket energi och bus i kroppen och hon tycker om att bada. Hon är totalt orädd för att testa på nya saker men är som de flesta andra hundar vi har uppe för adoption lite avvaktande gentemot nya människor, men det släpper allt fortare.

Fortuna skulle trivas bra i ett hem där hon får röra på sig mycket. Hon skulle komma till sin rätt om hon fick chansen att bo i ett hus med tillhörande trädgård då hon är ganska flängig och kan behöva busa av sig rejält på morgon och förmiddag.