Everest

Född Feb 2017
Höjd ca 80-85 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

I närheten där Raisa bor så finns det en hund som vårvintern 2017 fick valpar. Raisa har gjort allt hon kan för att fånga henne för att ta in henne och kastrera henne, men hon vågar sig inte fram ens med mat. Någon eller kanske några i kullen skulle kanske överlevt, men inte alla, så Raisa tog hand om dem när de blev så pass gamla att de inte längre behövde sin mamma. Fram tills dess åkte hon regelbundet dit och la ut mat till mamman så att hon skulle ha näring nog att ge föda till sina valpar.

Valparna har alla blivit ganska stora och tre har redan adopterats bort till Tyskland, men kvar är den resliga Everest som trots sin storlek är en mjuk och följsam hund, och inte gåpåig alls. Det är lite tjuren Ferdinand över honom, han gillar att lukta på sina blommor under korkeken så att säga och han älskar när Raisa gosar med honom och han kan få en stunds kärlek. Raisa kallar honom för ”the gentle giant”.

Här finns en underbart kärleksfull hund om det är så att du söker en lite större hund. Han kommer att kunna ge sådan glädje till den familj som öppnar sitt hjärta för honom. Han skulle bli den trognaste av vänner och alltid finnas där vad du än vill hitta på, och är det så att du skulle ha en plats över i soffan så kommer han gärna att ligga bredvid dig och hålla dig sällskap om kvällarna.