Ebony

Född Jan 18
Höjd ca 25-30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Söta lilla Ebony hittades med sina systrar Elvira och Evie på en gata i mars. Det var kyligt ute och det spöregnade, valparna hade inte klarat av att överleva särskilt länge till och det var ren tur att Vasile hittade dem. Vi vet inte om de blivit dumpade där eller vilken historia som ligger bakom. Det är vanligt att valpar dumpas ut ur bilar långt hemifrån och lämnas till sitt öde så det är högst troligt, annars kan det också vara så att de fötts på gatan men att något hänt mamman. I alla fall så togs de omgående om hand av Vasile, och har sedan dess hunnit växa till sig lite och är nu redo för adoption.

De har ganska många likheter med en tax, så det är inte omöjligt att någon sådan finns i deras arv, men riktigt säker kan man aldrig vara då vi inget vet om föräldrarna. Men att de blir små kortbenta långkroppade skönheter är det ju ingen tvekan om i alla fall.

Hela syskonskaran är lekfulla och öppna, de vill alla ha uppmärksamhet och kärlek när det går att få och klättrar över varandra i iver för att komma närmast en smekande hand. Söker du en lite för-alltid-kompis så är Ebony kanske något för dig. Vi tror hon skulle fungera i alla hem och miljöer med sitt öppna och tillgivna sätt.