Ebba

Född Jan 2016
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Sötnosen Ebba hittades strövandes med två unghundar som vi tror är hennes valpar, Picasso och Georgia. Alina fick syn på dem när de jagades bort från lite mat de hittat i byn Baciu strax bortom hägnet. När Alina stannade sin bil och tog fram mat från bilen var de alla hungriga och åt för glatta livet. När de fått lite mat i sig så lastade Alina in dem alla tre i bilen och tog dem med sig tillbaka till hägnet och där finns de idag alla tre.

Ebba har ett så charmigt utseende och personlighet så vi föll allihop som furor för henne. Vi tror att hon är ca två år, och hon är en riktig liten överlevare som inte bara lyckats hålla liv i sig själv, utan även troligen sina valpar i det märkliga klimatet i Cluj. Där är det stekheta somrar och iskalla vintrar och inte lätt för en liten hund att överleva. Men här har vi ett charmtroll som har huvudet på skaft och uppenbarligen har en stor portion ”street smartness”. Vi vet inte mycket om hennes historia innan hon kom till hägnet som du förstår. Men nu är hon i tryggheten hos oss, och vi hoppas att hon snart kan möta tryggheten hos dig.

I en hund som Ebba så får du en lojal vän som vi misstänker kommer att ge dig många goda skratt genom ert gemensamma liv tillsammans.