Disco

Född 2015
Höjd 55
Vikt 20
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 3000
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Disco är en helt underbar, glad, social och kontaktsökande unghund. Hon är en liten virvelvind som tycker om att hämta saker att tugga på såsom skor och mattor, men ger en henne ett tuggben av älghud nöjer hon sig med det. På grund av rådande familjesituation och faktumet att Disco inte kan lämnas ensam och ofta upplevs stressad när hon ska träffa nya människor, måste vi tyvärr omplacera Disco, vår älskade hund.

Disco skulle må bäst i en lugn och trygg tillvaro utan mycket ljud och rörelse eller små barn. Hon älskar att springa fritt men hon har en del jakt i sig, så hennes nya familj får gärna ha tillgång till inhägnad tomt. Disco är mycket matfokuserad och smart, och lär sig nya trick snabbt om du bara har något gott att erbjuda henne. Disco har svårt för när nya människor som hon inte känner skrattar högt eller för liv på olika sätt. Hon har inga problem med höga, vardagliga ljud från t.ex. dammsugare, mixer, elvisp, eller instrument, men är som så många andra hundar skotträdd. Hon behöver en för-alltid-familj där hon sällan behöver lämnas ensam. Hon fungerar väldigt bra med andra hundar och skulle förmodligen trivas bra med en inte alltför gammal kompis som tycker om att busa men också kan säga ifrån när det blir för mycket. Disco har i nuläget svårt att vara ensam, men har hon haft en hundkompis hos sig så har det gått lättare.

Hon har mycket energi och kräver en hel del spring och lek, men älskar också att gosa och ligger gärna flera timmar i soffan och myser med dig om hon fått ordentligt med motion. Disco är mycket kommunikativ och visar ofta vad hon vill och behöver – slutar du klappa henne slår hon lätt med tassen om hon vill ha mer gos.

Disco använder sin nos mer än något annat. Hon har möjligtvis dålig syn. Hennes luktsinne väger upp för detta och hon kan bli en utmärkt spårhund.

Under det år vi har haft Disco har hon gjort stora framsteg och vi är förtvivlade över att behöva fatta detta beslut. Men vi hoppas hitta ett hem där hon behandlas enligt med respekt och kärlek och kan få en lugn framtid med massor av gos och bus