Diana

Född jan 2017
Höjd ca 40-45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Bedövande vackra Diana med de uttrycksfulla ögonen hittades på gatan i Suceaug som är en liten förort till Cluj. När Vasile såg henne vid sidan av vägen i ett dike så hade nyligen fått valpar, men de tre valpar hon fått var alla döda. Vi vet inte hur det kom sig, kanske var de dödfödda eller kanske var det undernäring och/eller stress som gjorde att hon inte hade mjölk, vi vet inte. Diana var oerhört mager när hon hittades, det är vad vi vet.

Diana har nu ätit upp sig, men på bilderna ser vi att hon nyligen fått valpar och det kanske bara är jag men är det inte ett särskilt sorgset uttryck hon har? Hon har i alla fall återhämtat sig väldigt bra, och är gladare för varje dag. Vi uppskattar hennes ålder till runt året, så vi tror att det här var hennes första valpkull. I hägnet så är hon inte den som springer som en tok med de andra hundarna, men vi tror att det kan finnas mycket bus och skoj i den här härliga tiken bara hon får en liten chans att hämta sig, hon är trots allt väldigt ung fortfarande.

Diana trivs bra i hägnet där det finns mat för dagen, och en trygghet som hon inte har sett tidigare i livet. Hon bor i en halmad koja i hägnet med några andra hundar och trivs bra med dem. Så Diana har gått från misär till något bättre, men än vet hon inget om det paradis som finns i Sverige. Här där det finns så mycket gos som en hund vill ha, härliga ben, sköna promenader och lugn och ro istället för det konstanta larmandet av skällande hundar i hägnet. Känner du att du vill ge Diana en chans i paradiset så skicka in en intresseanmälan till oss.