Corner

Född Maj 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Den lilla ulltotten Corner fick sitt namn då vi samlade in namnförslag på facebook. Namnet kommer sig av att Corner av att Alina hittade honom ca 2 månader gammal i ett gathörn intill hennes arbetsplats. Liten, vilsen och skruffig satt han där helt apatisk. Hur han hamnade i det här gathörnet vet vi inte, ingen mamma eller några syskon har setts till. Kanske har han blivit född av en fastkedjad hund och sedan dumpad där av ägarna. Det är väldigt vanligt i Rumänien tyvärr. Där kunde han i alla fall inte sitta kvar. Trafiken rusar förbi där, och det var bara en tidsfråga innan han blivit påkörd om han hade försökt ta sig någonstans i jakt på mat. Självklar så tog Alina honom in till sin arbetsplats, gav honom mat och sedan var det raka vägen tillbaka till hägnet.

Corner finns nu i hägnet och söker någon som vill älska honom och aldrig lämna honom. Någon som kan ta hand om honom och inkludera honom i sin familj. Corner fick snabbt en rund och go valpmage och när magen inte längre skriker av hunger så kom lekfullheten i honom fram. Han stojar, nafsar och blir omkullsprungen av andra valpar. Det är ju det fantastiska med våra hundvänner, de lever så mycket i nuet och bortglömt är nu den ensamma tillvaron i gathörnet, nu finns bara bus och skoj.

Då vi inte vet vem varken vem Corners mamma eller pappa är så har vi ingen aning om hur stor han kommer att bli, det vi vet är att om du söker en vän för livet, om du har en plats i ditt hjärta som säger att du och Corner är menade för varandra så skicka in en intresseanmälan så kan det bli du som är hans familj. Corner hälsar att han kommer hänga med på både promenader och soffhäng. Vill du ha massa pussar och gos så ställer han hjärtans gärna upp.