Colin

Född Nov 2017
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Fina Colin hittades med sina syskon och sin mamma Briana och det var inte många dagar han hade haft kvar i livet om han inte hade hittats och räddats. Hela den lilla familjen var i ett bedrövligt skick då de svultit, då mamma Briana hade haft svårt att hitta föda. I november månad då de hittades är det också väldigt kallt i norra Rumänien med ungefär samma temperaturer som i mellansverige. Chanserna för överlevnad minskar drastiskt med sjunkande temperaturer och en av valparna dog strax efter de alla räddats. Som tur var så överlevde de andra sex och bland dem Colin, och de är nu redo att möta ett nytt liv.

Syskonen har hunnit äta upp sig och kan se fram emot ett nytt liv i Sverige. Colin är glad och busar obekymrat runt med sina syskon precis som valpar ska göra. Vasile vars hjärta bultar extra för den lilla familjen tittar ofta förbi dem när han har en liten stund över och han berättar om hur otroligt charmig hela kullen är.

Söker du en livslång vän som kan hänga med genom livet och finnas där i vått och torrt, värma dina fötter under kulna vinterkvällar och som kan vara bästa sällskapet på långpromenaderna? Colin kommer att kunna vara bästa sällskapet, och vi får väl se om den silkeslena underbara pälsen hänger med till vuxen ålder.