Buster

Född Sep 2017 - Finns utanför Norrköping
Höjd ca 50-55 cm
Vikt 20 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5 000 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Buster är en positiv och glad unghund. Han beskrivs som väldigt lättlärd och intelligent. Koppel går han alldeles utmärkt i även om han kan glömma sig och dra lite när han blir exalterad över något, han är helt rumsren och han älskar andra hundar och kommer överens med alla han träffar. Katter däremot fungerar inte alls bra. Hemmet tror att han har en del vallhund i sig då han visar sådana tendenser.

Han är väldigt förtjust i människor han lär känna, kvinnor är godkända i alla lägen, medans män behöver han få hälsa på i sin egen takt och efter det så släpper det. Han har inte vistats med barn så det vet vi inte alls hur han fungerar med. Buster anpassar sig lätt till nya miljöer och tycker att livet är jättespännande precis som en unghund ska uppleva världen. Buster kom i Mars 2018 till Sverige.

Så hur kom nu Buster till hägnet kanske du undrar? Vår ordförande fick ett samtal från en bekant till föreningen som vi har hjälpt många gånger tidigare. Hon hade hittat fem valpar, Marilyn, Harold, Greta, Charlie, Buster dumpade på en åker för att självdö. De har varit helt oönskade och personen som har dumpat de har inte ens bemödat sig att ta kontakt med ett hägn eller någon som vill ta hand om de. Bara lämnat de små ensamma i kylan och vänt sig om och gått därifrån utan minsta eftertanke.. Tyvärr så är det mycket vanligt att människor på landsbygden i Rumänien gör så här. Deras hundar springer lösa och parar sig, valparna dödas eller dumpas. Det är Busters historia, men hans lycka vände där och då, och nu hoppas vi att lyckan fortsätter och hans för-eviga-hem får syn på honom här.