Bruno

Född November 2017
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

När Alina är ute och kör så söker hennes blick alltid efter hundar, och alltför ofta ser hon också hundar i akut behov av hjälp, och så också den här gången en kylslagen och mulen dag i mitten av November 2017. Alina åkte den här eftermiddagen genom utkanten av en by på en liten skumpig och dammig väg när hon fick syn på en hund som låg intryckt under ett litet förfallet hus. När hon stannade bilen och gick ut för att titta så låg där en hund med fyra små valpar. Valparna kunde inte vara mycket mer än 2 veckor gamla och kröp runt sin nersmutsade mamma och pep som valpar gör mest. Mamman var i mycket dåligt skick och var både mager, hungrig, kall och utmattad. Alina sprang genast tillbaka till bilen och tog fram lite mat till mamman, och sedan ringde hon på en gång till Vasile som kom på en gång, och med gemensamma krafter och lite list så fick de in mamman och de fyra små valparna i bilen och tog dem tillbaka till hägnet.

Därefter fick Bruno och hans bröder bo med sin mamma i värmen inomhus på ASIPA för att återhämta sig och se till att mamman kunde bli bättre så snabbt som möjligt. Men valpar växer ju och så småningom har de vuxit till sig nog för att få flytta ut ur huset till ett utehägn. Mamma var såklart ganska trött på dem och fick nu äntligen en välförtjänt paus från de här små bustrollen. Nu tumlar de runt i halmen på klumpiga valpben som om det inte finns någon morgondag. Personalen i hägnet är betuttade i dem och visst är de väl charmiga här på filmen?

Mamman är runt 55-60 i mankhöjd så vi tror att de blir lite större, fast då vet vi ju inte vem pappan är och hur han ser ut. Bruno har i alla fall en härligt lurvig päls som gjord att borra ner näsan i.

Söker du en liten charmboll till bästa kompis så behöver du inte leta längre. Bruno vill gärna komma hem till den där lyxiga tillvaron i Sverige som älskad familjehund.