Briana

Född jan 2017
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Charmiga Briana har trots sin korta tid i livet ändå hunnit med att bli mamma till valparna Gregory, Tom, Colin, Alicia och Eloise. Hon upptäcktes i byn Iclod norr om Cluj i november 2017 när hon tagit skydd i en övergiven byggnad för att ge liv till de små valparna. En vänlig själ hörde valparna gny och tog sig in för att se, och hennes framtid säkrades där och då. Många hundar som Briana har inte den turen. När hon togs om hand så hade hon sju valpar men en klarade sig dessvärre inte, och den dog strax efter den lilla familjen kommit in i tryggheten. Hur Briana hamnade på gatan, eller om hon är född där det vet vi inte och kommer aldrig att få veta.

I dag har Briana ätit upp sig och är en pigg och glad hund som gärna söker närheten hos Vasile. Han har blivit alldeles extra svag för henne och tar sig gärna lite extra tid hos henne. Vi förstår honom, vem blir inte som uppslukad av den här lilla charmerande hunden som har ena örat upp när hon lystrar och utstrålar en nyfikenhet på vad som kan vänta henne på andra sidan hägnets väggar. Hennes vackra öron påminner om en Papillons tycker du inte?

Briana är full av charm och upptäckarlusta och vi är väldigt svaga för hennes lurviga päls och glimten hon har i ögonen. Här finns en riktig myspropp som skulle älska att se vad ett liv i Sverige innehåller. Vill du kanske vara den som begraver näsan i den där mysiga pälsen och får äran att bli hennes egna människa? Vi är säkra på att med Briana som sällskap så kan livet bara bli fantastiskt.