Boris

Född 2012
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Boris som är en Husky-mix har spenderat sitt liv fastbunden i kedja på en gård. Det är vanligt i Rumänien att en ägd hund sitter i en kedja hela sitt liv, och har de tur så kanske de får en liten koja de kan krypa in i. Det hade inte Boris ägare försett honom med, och Alina hade passerat gården som ligger i en grannby många gånger, och många gånger hade hon helt utan framgång stannat och pratat med ägarna om att de ska ta bättre hand om Boris. Den sista gången hon var där så gav ägarna upp och fräste åt henne att hon kunde ju ta Boris för de orkade varken med Boris eller Alina något mer, så Alina tog helt enkelt Boris med sig i bilen tillbaka till hägnet där han för första gången på många år kunde och fick röra sig fritt utan en kedja som stoppade honom efter någon meter. Han var i paradiset!

Vi vet ju att det finns en hel värld för Boris att upptäcka, och hoppas få se honom göra det. Alina bedömer att han är ca 6 år gammal idag, och det stämmer med vad de tidigare ägarna berättat för henne. Boris är en alldeles fantastisk hund, han är så storsint att han trots sina erfarenheter älskar människor och är väldigt social. Andra hundar kommer han också väldigt bra överens med och han stojar och leker med dem som om han vore en valp. Det kanske han är också i viss mån eftersom han suttit i kedja och först nu får upptäcka leken och glädjen i bus.

Boris är en okomplicerad själ som behöver ett hem där han ges utrymme att få vara hund, och kan få upptäcka världen. Han har inte visat några rädslor för något alls och är trygg i sig själv och på det sättet en lätt hund. Vi vet ju att Huskys har mycket energi men Boris har inte visat det i hägnet vilket kanske beror på att han är lite äldre idag. Vill du öppna hjärtat och ditt hem för Boris så vågar vi lova att du kommer att få tusenfalt med kärlek och tacksamhet tillbaka.