Bonnie

Född ca 2013
Höjd ca 25-30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Livet har inte varit lätt för Bonnie. Vid sidan av en landsväg där bilarna susar förbi såg Alina några hundar som irrade runt bland soporna som folk slängt ur sina bilar, de var i jakt på något att stilla hungern som rev och slet i deras magar. Hon stannade bilen och tillsammans med sina vänner gick de ut för att hjälpa hundarna. Scooter som Bonnie var där tillsammans med kastade sig med glupande aptit över maten som bjöds honom, men Bonnie hon föredrog att hålla ett säkert avstånd från människorna. Till slut så övermannades även hon av hungern och kände lukten av maten som hon så väl behövde, då närmade hon sig Alina med vänner och fick till slut äta lite hon också. När isen väl var bruten och Bonnie förstod att dessa människor inte ville henne illa, inte ville sparka, slå eller slänga saker efter henne så accepterade hon att komma med i bilen och det var så det kom sig att vi fick den här lilla förtjusande hunden in i vårt hägn.

Nu när hon har kommit till hägnet och fått träffa ännu flera godhjärtade människor som ger henne vad hon behöver, så har hon kommit över sina rädslor för människor och börjar ta för sig av det lilla som livet har att erbjuda henne i hägnet. Ett hägn är ju aldrig en ersättning för ett hem hur gärna vi än önskar det. Alina och veterinären som undersökt henne uppskattar att hon är ca 4-5 år gammal. Hon är en alldeles förtjusande raggsocka som charmar både de andra hundarna och personalen. Hon hänger fortfarande gärna ihop med Scooter, kanske för att har man genomgått det som de har gjort tillsammans så fortsätter man att vara bästisar även i hägnet.

Söker du en mindre hund, har du massor av kärlek att ge så kanske Bonnie är för dig? Det här är en tjeja som nog gärna vill vara med dig på allt vare sig det är skogspromenader eller soffhäng, huvudsaken är att ni är tillsammans. Bonnie söker en trygg famn att vila i som förstår att när man är såhär liten och har allt det hon har i bagaget så förtjänar man bara det bästa.

På filmen ser du när Bonnie fått en mindre klädsam men väldigt skön sommarfrisyr. En riktig charmplutt är hon!