Birk

Född Mars 2017
Höjd Beräknas bli mellan / Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Birk och hans syskon plockades, tillsammans med en kull på tre valpar, ut från det kommunala dödshägnet Ecarisaj av ASIPA på efterfrågan av en tysk kvinna som ville rädda dem, och därmed även sponsra dem. När valparna väl var utplockade så försvann kvinnan spårlöst, och ASIPA kontaktade oss med frågan om vi ville och kunde hjälpa dem, och givetvis svarade vi ja till dessa fem underbart vackra och lekfulla valpar. Hur skulle vi kunna säga nej? I Ecarisaj är det svårt för alla hundar, men valpar i synnerhet.

Birk är en snygg kille med tigrerad päls och en slank kroppsbyggnad. Det ena örat står aningen utåt jämfört med det andra, vilket är extremt personligt utseendemässigt, han är verkligen jättegullig. Birk är atletisk och lekfull. Han är liksom sina syskon utforskande och mycket kontaktsökande. När besök kommer till hägnet så är Birk framme för att få sin del av uppmärksamheten. Han tycks vara ovetandes om sin bakgrund, i Ecarisaj spenderade han månader i en fuktig och mörk box med sina syskon, men det har inte påverkat honom det minsta utan han är en tuff och stabil individ som tycker om att springa och leka med de andra valparna.

Birk är nu den enda valpen kvar ur sin kull och syskonen har lämnat hägnet för sina jourhem i Tyskland. Vi önskar så att Birk får samma chans snart, hägnet är inget liv för en hund och definitivt inte för en pigg liten valp som Birk.

Birk kommer att vara det perfekta sällskapet för dig som väljer att adoptera honom, kan du ge Birk ett hem?