Biggles

Född Maj 2017
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Vasile åker varje vecka till det kommunala hägnet i Iclod med mat, hägnet där har inte tillräckligt med mat för hundarna. Hägnet i Iclod är ett av de få icke korrupta hägnen vi känner till i det område vi arbetar inom i norra Rumänien. När Vasile nu var där och lastade ut den mat som vi donerar så att hundarna i Iclod ska få bra mat för att kunna överleva den isande vintern så gick han förbi ett hägn med två hundar som följde honom och hoppade och skuttade efter honom när han passerade. När han kom med nästa lass mat så var de två små hundarna där igen och så fortsatte det. Vasile som är särskilt svag för små hundar kunde inte låta bli att stanna upp och sätta sig ner på huk och sticka in händerna genom gallret, och han blev genast överöst med kyssar av de två små hundarna. Även om ASIPA har alldeles fullt med hundar som det är så bestämde han sig för att ta med dem tillbaka och ge dem båda en chans till ett liv här i Sverige.

Biggles och hans syster Biscay landade nu i ASIPA och tycker att livet där är toppen. De har precis kommit när du ser dem här på filmen. De kommer bra överens med de andra hundarna och tar nu varje tillfälle i akt att fara runt och busa när Alina släpper ut dem på gården för att få springa av sig. Att få ensamtid med en människa är än så länge en dröm för Biggles men ser han Alina eller Vasile så kilar han ändå fram mellan benen på de andra hundarna för att få ta sig fram. Det är en av fördelarna med att vara en liten hund.

Skulle du känna att Biggles är en hund för dig så ställer han sig först i kön för att få komma hem till dig. Här är en kille i sina bästa år som drömmer om att få snurra ihop sig i en soffhörna efter en promenad. Vi vet att han skulle bli bästa sällskapet, och vi vågar lova att med honom skulle du få många glada skratt och en fantastisk familjemedlem.