Bianca

Född Januari 2017
Höjd 35-40 cm
Vikt 8 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Bianca plockades in i samband med kastrationskampanjen. Hon är liten till växten och vi tvekade om vi skulle ha hjärta att åter sätta ut henne på gatan igen. Alina sökte och fann att vi trots platsbrist ändå skulle kunna behålla henne i hägnet eftersom hon med största sannolikhet inte skulle klara av att överleva vintern. Vintrarna är bistra och kalla i cluj, och konkurrensen om mat och skydd undan väder och vind är väldigt besvärlig, och hundar i Biancas storlek har inte så stor chans mot de större och mer rutinerade gatuhundarna. Så lilla nykastrerade Bianca fick stanna kvar och vi söker ett hem åt den här enormt vackra tjejen.

Bianca är som ett enda nystan av kärlek. Hon charmar oss alla med sitt busiga sätt och sin enorma utstrålning och hon har det mest förtjusande lilla överbett. Det är inte något som begränsar henne på något sätt, vi tycker bara att det gör ännu lite mera speciell. Hon är en riktig liten busfia när hon far fram och leker med sina nya vänner i hägnet. Det är ju så det fungerar i ett hägn, när man lever på gatan som hon gjort är varje dag en kamp för att överleva, men här i hägnet så kan många hundar äntligen slappna av lite och bli lite busiga. Sådan är vår lilla Bianca, hon är väldigt kontaktsökande och älskar den uppmärksamhet hon får från personalen i hägnet och kan hon få fara fram och busa till det lite med andra hundar så kastar hon sig över den möjligheten.

Vi tror att Bianca kan passa de flesta familjer då hon har en riktigt positiv och trygg framtoning. Med sin speciella färg och sitt tokcharmiga sätt är vi säkra på att någon snart ser sin livskamrat i henne. Är det andra djur i familjen så passar det säkert henne lika bra som om hon skulle vara själv. Hon passar verkligen överallt den här lilla tokfian.