Betty

Född Jan 2017
Höjd ca 25-30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Söta Betty tog Vasile in ifrån en by strax utanför Cluj som heter Mera. Betty drog omkring i utkanten av byn i jakt på mat och Vasile tog in henne för kastration i vår pågående kastrationskampanj. Då det är ont om plats i hägnet har vi tyvärr inte möjlighet att behålla alla hundar som tas in från gatan i kastrationskampanjen, vi är tyvärr tvungna att sätta tillbaka dem på gatan. Vår tröst är i alla fall att de inte kommer att få/avla några valpar som kommer att födas in i ett liv där de är oönskade, oälskade och svälter. Under tiden Betty hämtade sig från kastrationen så lyckades hon charma Alina som hittade en plats åt henne. Alina säger att hon är en mild, charmig och alldeles ljuvlig tik som förtjänar ett hem det överflöd av kärlek som vi kan erbjuda henne här i Sverige.

Betty bär spår av att hon inte för allt för länge sedan har fått en valpkull, Vasile letade efter valpar men hittade inga. De har med största sannolikhet gått samma öde till mötes som så många valpar förut i Rumänien.

Men Betty har överlevt, och visat att hon är en riktig lite överlevare. Tittar du som vi in i hennes tindrande ögon och faller som en fura? Vi förstår hur du känner. Denna söta lilla tik med sina korta små ben har fått oss alla på fall. Hon är en drömhund och hon förtjänar verkligen att få leva sitt liv i trygghet och kärlek. Kanske du är den som vill ge henne en andra chans i livet, vi hoppas det för nu är det verkligen Bettys tur att få leva livet fullt ut.