Benji

Född 2014
Höjd 55 cm
Vikt 25 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma 2018

Kanske är det ett julmirakel? Benji som vi berättat om på vår facebooksida har bott i en by utanför Cluj. Han har levt på gatan i hela sitt liv men en kvinna i byn har sett till att han har fått mat i magen och Benji har varit återkommande hos henne för att äta och vila. Vi blev informerade om Benji när kvinnan började oroa sig för honom, flera gatuhundar hade nämligen farit illa i byn. När en vän till föreningen åkte ut för att hämta honom till sitt hägn ( ASIPA hade fullt i sitt hägn under senhösten ) så var Benji spårlöst försvunnen. Hon återvände flera gånger under veckors tid för att söka efter honom med utan resultat och vi befarade det värsta..

I veckan dök Benji plötsligt upp hos kvinnan i byn utanför Cluj och Vasile åkte ut för att plocka upp honom omgående, så Benji finns äntligen i tryggt förvar hos ASIPA. Vi hade ju någonstans förlikat oss med att hans liv gått förlorat men mirakel sker och vi är fortfarande lite i chock, men naturligtvis oerhört lyckliga över att få se och höra att han är i gott behåll!

Benji bor just nu in sig hos ASIPA och han kommer bra överens med de andra hundarna. Han är kontaktsökande och väldigt mysig!