Arizona

Född 2015 - Finns i Sthlm
Höjd 65 cm
Vikt 40 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5 500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Vackra Arizona är en alldeles ljuvlig hund, vacker och ståtlig. Hon är en glad och pigg tjej som går fint i koppel, hon tycker mycket om alla hon möter, såväl vuxna som barn. Hon har inga speciella rädslor som lever kvar sedan hennes första tid i Rumänien utan Arizona hänger med på allt och fungerar bra i alla nya miljöer, och att åka bil eller båt är inga som helst problem. Hon är inte så förtjust i alla tikar, så finns det en annan hund i hushållet i hennes framtida hem så bör det vara en hane men annars skulle Arizona gärna vara den enda hunden också.

Arizona är såklart helt rumsren och kan vara ensam ett par timmar utan några problem alls. Arizona har aldrig levt med en katt så det vet vi inte hur det skulle fungera. Hon har ingen speciellt stark jaktinstinkt och har ofta gått lös på tomten och på promenader. Hennes nuvarande familj tror att hon skulle fungera alldeles utmärkt i en lägenhet. Hon är verkligen en underbar bästa kompis.

Arizona kom till Sverige 2015 men familjen har fått ändrade förhållanden och kan tyvärr inte behålla henne. Är du intresserad av att adoptera den här sötnöten så skicka in en intresseanmälan.