Anca

Född 2010
Höjd 57 cm
Vikt 30 kg
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Anca är en av våra seniorer som letar efter ett hem att spendera sina sista år i. Vi vet inte mycket om Ancas bakgrund mer än att hon är en gatuhund som har blivit till åren, och som nu har spenderat en ganska lång tid i hägnet, och även om hägnet kan ge Anca den trygghet och den mat som hon behöver så är inte ett hägn ett hem för en hund, och vi tycker att det är hög tid för Anca att få komma till ett hem. Livet på gatan är hårt för hundarna och Anca har visat sig vara en riktig överlevare som har klarat sig så länge så vi tillskriver henne en rejäl portion intelligens och sen kan vi inte låta bli att se hur enormt vacker hon är också. Av hennes år syns inget alls i hennes rörelser.

Hon är en lugn och harmonisk tjej som tycker om att få komma ut och nosa lite, och hon spenderar helst sin tid tillsammans med en människa som kliar och rår om henne. Hon älskar gos och att få vara nära och saknar verkligen den kontakten. Anca förtjänar det bästa, och lite till, hon har levt ett tufft liv och värme och kärlek hennes sista år i livet skulle göra henne gott.

Våra hjärtan blöder för denna underbara hund som fått tillbringa så lång tid i hägnet. Vi hoppas att du kanske finns därute – du som ser hennes skönhet och vill ge en lite äldre hund en chans till ett värdigt liv med massor av kärlek och gottar och soffmys!